Σετ NovAge Ultimate Lift Contour Define (40+)


114,99 €213   Αγοράστε Τώρα
 Ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα για πιο καθορισμένο περίγραμμα προσώπου, λειαίνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Ενισχυμένη με την πατενταρισμένη Τεχνολογία Aspartolift που ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Σετ σχεδιασμένο για ολοκληρωμένη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Novage Skin για βέλτιστα αποτελέσματα. Περιλαμβάνει gel καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. 5 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος.
Το Σετ Περιλαμβάνει:



Κρέμα Ημέρας με SPF15 NovAge Ultimate Lift Contour Define 50ml
Κρέμα ημέρας που γεμίζει και φροντίζει την επιδερμίδα, ενισχυμένη με πατενταρισμένη Τεχνολογία Aspartolift, με Τεχνολογία FreshProtect και εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Buddleja. Ανορθώνει και συσφίγγει για πιο καθορισμένο περίγραμμα προσώπου. Αποκαλύπτει μία λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα. SPF 15. Με απαλό άρωμα. Δοκιμασμένη κλινικά και από καταναλωτές.


Κρέμα Νύχτας NovAge Ultimate Lift Contour Define 50ml
Πλούσια, βελούδινη κρέμα νύχτας που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ανόρθωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και αποκαλύπτει πιο τονωμένο περίγραμμα προσώπου. Ενισχυμένη με την πατενταρισμένη Τεχνολογία Aspartolift με Ελιξήριο ΝightRecover και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων Buddleja. Με απαλό άρωμα. Δοκιμασμένη κλινικά και από καταναλωτές.


Κρέμα Ματιών NovAge Ultimate Lift Contour Define 15ml
Κρέμα ανόρθωσης και σύσφιξης σχεδιασμένη να αποκαθιστά το περίγραμμα, να λειαίνει τις ρυτίδες και να επαναφέρει τη ζωντάνια στην περιοχή των ματιών. Ενισχυμένη με την πατενταρισμένη Τεχνολογία Aspartolift, Υαλουρονικό Οξύ Χαμηλού Μοριακού Βάρους, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Buddleja και Καφεΐνη. Φόρμουλα χωρί άρωμα που απορροφάται άμεσα. Δοκιμασμένη από καταναλωτές.


Serum NovAge Ultimate Lift Contour Define 30ml
Μεταξένιο 3D serum με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες AspartoLift και Tri-Peptide, μαζί με Υαλουρονικό Οξύ. Ανορθώνει, συσφίγγει και μειώνει τις ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου, για πιο καθορισμένο περίγραμμα προσώπου. Άμεσα γεμίζει και λειαίνει την επιδερμίδα. Με απαλό άρωμα. Δοκιμασμένη κλινικά και από καταναλωτές.
Gel Καθαρισμού NovAge Supreme 150ml
Gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα για την απορρόφηση του serum και των ενυδατικών κρεμών. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέφει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρη, τονωμένη, απαλή, ελαστική και άνετη. Φόρμουλα που μπορεί να ξεπλυθεί με νερό, με ενυδατικές και καταπραϋντικές τεχνολογίες. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα.