Σετ Ομορφιάς

Σετ Ομορφιάς  Από 40,00€ Μόνο 15,99€  Αγοράστε Τώρα!

Το σετ περιλαμβάνει: 



Εντατική Μάσκα Νύχτας Skin Recharge NovAge 50 ml
Ξυπνήστε με αναζωογονημένη φρέσκια όψη. Εντατική μάσκα με Έλαιο Inca Inchi που θρέφει σε βάθος, Cupuaçu Butter και Υαλουρονικό Οξύ που ενισχύει την ενυδάτωση, σβήνει τα σημάδια της κουράσης για ορατά πιο ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί. Εφαρμόστε τη μία με δύο φορές την εβδομάδα πάνω από την κρέμα νύχτας χωρίς να την αφαιρέσετε.




Προστατευτικό Προϊόν με Έλαιο από Σπόρους Ροδιού Tender Care 15 ml
Φροντίστε την ξηρή τραχιά επιδερμίδα και χείλη με την αγαπημένη σύνθεση του Tender Care, με Βιταμίνη Ε και φυσικό κερί μέλισσας. Τώρα με βιολογικά εκχυλίσματα από σπόρους Ροδιού που προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα και τα χείλη σας. Με υπέροχο φρουτώδες άρωμα Ροδιού.



Μάσκαρα 5-σε-1 Wonder Lash THE ONE 8 ml
Μάσκαρα με πολλαπλά οφέλη και αναβαθμισμένη φόρμουλα που προσφέρει τα απόλυτα 5-σε-1 οφέλη με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως ποτέ πριν – κλινικά αποδεδειγμένο! Με το αποκλειστικό Wonder Brush που δίνει όγκο, μήκος, καμπύλες διαχωρισμό και παρέχει φροντίδα με κάθε πέρασμα! Φόρμουλα μεγάλης διάρκειας που δε μουτζουρώνει, δε μαδάει και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Χωρίς Paraben.




Σκιά Ματιών Colour Unlimited THE ONE STHLM 1,2 g.
Σκιά ματιών σε Στικ THE ONE με trendy αποχρώσεις πλούσιες σε σωματίδια χρώματος. Απολαύστε τη σταθερή φόρμουλα για άψογο αποτέλεσμα. Εύκολη ανάμιξη για να κερδίζετε χρόνο. Η κρεμώδης φόρμουλα είναι εύχρηστη και διαρκεί όλη μέρα. Χαρίστε στα βλέφαρά σας μία ευρεία γκάμα χρωμάτων!

Μέχρι Εξαντλήσεως των Αποθεμάτων