Σετ NovAge Time Restore 50+


Η ολοκληρωμένη φροντίδα αποκατάστασης που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα για περισσότερη πυκνότητα, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, πιο σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερο ορατές βαθιές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Προηγμένο σετ περιποίησης επιδερμίδας ενισχυμένο με Τεχνολογία GenisteinSOY & Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Ribwort. Gel καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum και κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας
129,99 € 238€  Αγοράστε Τώρα!


Το Σετ Περιλαμβάνει:


Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Time Restore 50ml
Προηγμένη ενυδατική κρέμα ημέρας για ώριμες επιδερμίδες, με Τεχνολογία GenisteinSOY, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Ribwort και Υαλουρονικό Οξύ. Προάγει πιο πυκνή, πιο ελαστική επιδερμίδα με πιο σαφές περίγραμμα. Λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες και μειώνει την όψη των σκούρων κηλίδων. Με SPF 15.


Αναπλαστική Κρέμα Νύχτας NovAge Time Restore 50ml
Προηγμένη κρέμα νύχτας που προσφέρει θρέψη στην ώριμη επιδερμίδα, με Τεχνολογία GenisteinSOY, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Ribwort, Έλαια από σπόρους Meadowfoam και Φραγκοστάφυλου. Σας βοηθάει να αποκτήσετε πιο λεία, πιο πυκνή, πιο ελαστική επιδερμίδα με πιο σαφές περίγραμμα και λιγότερο ορατές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες.

Κρέμα για τα Μάτια & τα Χείλη NovAge Time Restore 15ml
Με Τεχνολογία GenisteinSOY & Εκχυλίσματα Eyebright, η Κρέμα για τα Μάτια & τα Χείλη NovAge Time Restore έχει ειδική φόρμουλα που βοηθάει στην αποκατάσταση του περιγράμματος και στη λείανση των βαθιών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το επάνω χείλος. Βελτιώνει τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους.

Αναζωογονητικό Serum NovAge Time Restore 30ml
Προηγμένο Serum για την ώριμη επιδερμίδα. Εντατική ενυδατική φόρμουλα με Τεχνολογία GenisteinSOY & Εκχυλίσματα Γλυκόριζας που ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας και τη λάμψη της για αναζωογονημένη όψη. Με χρυσαφένιες πέρλες.
Gel Καθαρισμού NovAge Supreme 150ml
Gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα για την απορρόφηση του serum και των ενυδατικών κρεμών. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέφει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και ενυδατώνει αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρη, τονωμένη, απαλή, ελαστική και άνετη. Φόρμουλα που μπορεί να ξεπλυθεί με νερό, με ενυδατικές και καταπραϋντικές τεχνολογίες. Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.



Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα.