Σετ NovAge Men


Ειδικά δημιουργημένο για την ανδρική επιδερμίδα, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και της κούρασης. Η επιδερμίδα αποκτά ενέργεια και πιο φρέσκια, λεία και νεανική όψη. Όταν το χρησιμοποιείτε καθημερινά σαν ρουτίνα, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι δρα κατά της κούρασης, χαρίζοντας πιο λεία επιδερμίδα, μειωμένες ρυτίδες, βελτιωμένη ενυδάτωση, ελαστικότητα και ομοιομορφία. Περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum και λεπτόρρευστη κρέμα. Εφαρμόστε τη ρουτίνα πρωί και βράδυ.
 186€  62,99€ Αγοράστε Τώρα!

Το Σετ Περιλαμβάνει:


Αντιγηραντική Λεπτόρευστη Κρέμα NovAge Men
Υψηλής απόδοσης λεπτόρευστη κρέμα ημέρας και νύχτας με Αντιγηραντική Τεχνολογία Baobab, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Καφέ Bengalensis και αντιοξειδωτικό Gingko. Μειώνει ορατά κάθε σημάδι γήρανσης και κούρασης και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συγκρατεί την υγρασία για ένα 24ωρο. Η ελαστικότητα, η λεία υφή και η φωτεινότητα αποκαθίστανται, ενώ η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και γεμάτη ενέργεια.


Gel Ματιών NovAge Men
Καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης και της κούρασης με αυτό το gel ματιών με Αντιγηραντική Τεχνολογία Baobab, Καφεΐνη και Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Καφέ Bengalensis. Μειώνει την όψη των ρυτίδων, τα πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους για πιο φρέσκια, πιο νεανική όψη. Απορροφάται άμεσα και έχει δροσιστική δράση. Με πρακτικό απλικατέρ μπίλια που δροσίζει και ενισχύει τη μικροκυκλοφορία.



Serum για Ενυδάτωση & Ενέργεια NovAge Men
Κάντε μία δυναμική προσθήκη στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και απολαύστε το αίσθημα της αναζωογόνησης όλη μέρα, με αυτό το εντυπωσιακό serum που είναι ενισχυμένο με Αντιγηραντική Τεχνολογία Baobab, Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Καφέ Bengalensis και μίγμα βιταμινών και μετάλλων. Η μη λιπαρή φόρμουλα για ματ όψη απορροφάται άμεσα χαρίζοντας αναζωογονώνηση, ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα δείχνει ξεκούραστη και αναζωογονημένη.

Προϊόν Καθαρισμού & Απολέπισης Προσώπου
Ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει και εξυγιαίνει σε βάθος με Μαύρο Άνθρακα Ιαπωνίας και απολεπιστικά σωματίδια φυσικής προέλευσης. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους αφαιρώντας τους ρύπους και την καθημερινή βρωμιά. Άμεσα η επιδερμίδα δείχνει φρέσκια χωρίς λιπαρότητα και σμήγμα.